Obvestilo

Spoštovane stanovalke in spoštovani stanovalci!

V situaciji, v kateri smo se znašli zaradi korona virusa, se poraja veliko vprašanj v zvezi s čiščenjem večstanovanjskih objektov. Obveščamo vas, da se v objektih, kjer imate čistilne servise, le-ti trudijo, da zagotavljajo čiščenje. Do sedaj se je en čistilni servis odločil, da zaradi lastne varnosti, trenutno čiščenja skupnih prostorov ne bo izvajal. Zaradi navedenega, smo se za izvajanje čiščenja teh objektov dogovorili z nadomestnim čistilnim servisom.

Naj vas opozorimo, da v objektih, kjer imate dvigala, le-ta uporabljate posamično, svetujemo pa vam, da če uporaba dvigala ni potrebna, uporabite stopnice. Seveda je tudi pri uporabi stopnic potrebno biti pazljiv : čim manj uporabljajte oprijemala ograj, ker se ves čas ne more zagotavljati njihova čistoča - ob vstopu v stanovanje si takoj umijte in razkužite roke, pred tem pa se ne dotikajte obraza, nosu, oči in ust.

Prav tako vam svetujemo, da čim več zračite skupne prostore objektov, seveda, v kolikor je to mogoče.

V začetku naslednjega tedna bodo predstavniki objektov po pošti prejeli Obvestilo in navodila NIJZ "Kaj lahko storim, da preprečim širjenje novega korona virusa SARS-CoV-2019", Obvestilo Občine Trbovlje, ter tabelo za morebitno med sosedsko pomoč, za primere potreb katerega od sosedov. Vse to bo izobešeno na oglasnih deskah objektov.

V nastali situaciji smo vsi na preizkušnji. Takšni in drugačni. Vsak posameznik bo s svojim premišljenim in pravilnim ravnanjem pripomogel k zaustavitvi širjenja virusa. Zato tudi v našem podjetju apeliramo na vas, da poskušate v največji možni meri pripomoči, da se širjenje virusa čimprej ustavi.

Upoštevajte navodila v zvezi s splošno higieno, poskušajte vzdrževati higieno v skupnih prostorih objektov, ostajajte doma in priskočite na pomoč ljudem, po vašim močeh in navodilih NIJZ.

Skupaj nam bo uspelo! :)

Pazite nase in ostanite zdravi! 

Kontakt

Uprava
Ulica 1. junija 36
1420 Trbovlje

info@sop-trbovlje.si (03) 56 30 374 Uradne ure
Ponedeljek od 8.00 do 14.00
Sreda od 8.00 do 12.00
od 14.00 do 16.00
Petek od 8.00 do 12.00

Delovni čas
Ponedeljek, torek, četrtek od 7.00 do 15.00
Sreda od 7.00 do 17.00
Petek od 7.00 do 13.00

Certifikati